EVS bij Loesje in Arnhem

Wist je dat het mogelijk is om een jaartje voor Loesje te werken in Nederland? Dat je huisvesting en eten dan gesubsidieerd wordt door de Europese Commissie?

Dit kan door het subsidieprogramma European Voluntary Service (EVS).
Als je EVS bij Loesje in Nederland doet, krijg je ook extra de mogelijkheid om te werken aan Loesje in België. En tegelijk krijg je de ruimte om wilde dromen te ontwikkelen die je meteen in de praktijk kan brengen...

Al jaren werken er gemiddeld twee buitenlandse vrijwilligers via EVS voor het Loesje-kantoortje in Arnhem(NL). Het liefst bieden we plek aan iemand die de Nederlandse taal machtig is, zodat het samenwerken en samen schrijven makkelijker gaat. Er zit echter één regeltje aan: alleen mensen tot 30 jaar komen in aanmerking voor EVS. Je hoeft zelf de subsidie niet aan te vragen, dit doet Loesje voor je.

Even op een rijtje:

- Je werkt 4 dagen in de week aan Loesje.
- Je wilt dit voor een jaar doen, van september 2012 t/m augustus 2013.
- Woonruimte en verzekering is gratis en wordt voor je geregeld, en je krijgt ook zakgeld voor zaken als eten en kleding.
- Je werkt in een team van zo’n 8 mensen aan Loesje in Nederland en België.
- Taken in overleg, maar te denken valt aan tekstschrijven, posters plakken, producten maken, informatie materiaal maken, film- en discussieavonden en andere activiteiten organiseren, acties, schrijfworkshops geven en meedoen aan creatieve (internationale)  projecten.

Voor informatie over wat EVS nou is, kijk eens op www.youthinaction.be en klik op "Europees Vrijwilligerswerk".

Nieuwsgierig geworden? Mail of bel dan: luder@loesje.nl of 0031-(0)26-4437724 (maandag t.e.m. donderdag binnen werkuren)

Geef je interesse uiterlijk door op 1 april 2012.